Windows 8.1 x64 AMD 6610m mavi ekran hatası

Ahmet Şahin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Windows 8.1 x64 kurdum. Fakat günler ekran kartı ile boğuşuyorum. Bütün konulardaki tavsiyeleri uyguladım fakat sonuç yine aynı.

Sorunun detayına inersek windowsun otomatik aygıt güncellemesini kapatmama rağmen, bütün görüntü bağdaşcılarını kaldırırp tekrar kurmama rağmen, catalyst control center ın 13.12 versiyonunu kurmama rağmen, forumda gördüğüm ve windows 8.1 için 6610m driveri denmesine rağmen kurduğum catalyst control center 9.5 versiyonuna rağmen ekran kartımı yükleyemiyorum. Mavi ekran hatası veriyor. Program ekle kaldırdan ati sürücüsünü kaldırıyorum. Aygıt yöneticisinden iki görüntü bağdaştırıcısınıa sürücü yazılımları ile beraber kaldırıyorum. Bütün windows 8.1 için denilen sürücüleri kurarken kurulum bitmeden mavi ekran veriyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..

1: En güncel sürüm ati grafik sürücüsünü indirip kurun.
Demiş arkadaş sorunumun başı bu zaten kurarken mavi ekran hatası alıyorum. sanırım dediğin gibi en iyisi windows 7 ye geri dönmek olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı