@start_system bu hata HDD'den dolayı mı oluyor? HDD sağlığı nasıl? HDD'yi değiştirmeli miyim?
Güncelleme:
Laptopa format attım fakat bu sorun hâlâ çözülmedi. Bu hata HDD'den dolayı mı çıkıyor? @Recep Baltaş@Ali Güngör@Emre C@Yener K. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
@start_system bu hata HDD'den dolayı mı oluyor? HDD sağlığı nasıl? HDD'yi değiştirmeli miyim?
Güncelleme:
Laptopa format attım fakat bu sorun hâlâ çözülmedi. Bu hata HDD'den dolayı mı çıkıyor? @Recep Baltaş@Ali Güngör@Emre C@Yener K. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Diskinizde bad sector var fakat çok az bir bölümü. Format atarken diski biçimlendirdiğinize emin misiniz? Hangi hata hala devam ediyor? Low Lewel Format ile diskinizi formatlayabilirsiniz biraz uzun sürer.
Diskinizde bad sector var fakat çok az bir bölümü. Format atarken diski biçimlendirdiğinize emin misiniz? Hangi hata hala devam ediyor? Low Lewel Format ile diskinizi formatlayabilirsiniz biraz uzun sürer.
Laptopa format atarken sadece D bölümü hariç diğerlerini sildim. Format atarken D'yi de silmek gerekiyor muydu? Konudaki ilk mesajımdaki görseldeki "boot failed" hatası hâlâ bazen laptop açılırken çıkıyor. Low Level Format'ta harddiskin bozulma ihtimali var mı? @Yiğitt35 lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Sizce bu sorun HDD'den dolayı mı oluyor?
Teşekkür ederim hocam. Şu an laptopa takabileceğim başka harddisk yok. Sorunun kesinlikle HDD'den olduğuna emin olabilirsem SSD alacağım. Bu hata HDD'den başka neden dolayı olabilir?