Loyalty™ Kilopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #1 Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Bir sorunum var. HP Pavilion G6 Notebook kullanıyorum. Dün ilk harddisk formatını attım. Updateleri de sorunsuz bir şekilde yaptım, fakat Aygıt Yöneticisinde "4 Sarı İşaretli" simgeler var. "Sürücüyü Güncelleştir" denedim, sürücü belli değil bulunamıyor hatası verdi bu sefer de. İşletim sistemimin özellikleri resimde yazıyor arkadaşlar. Sorun neyden kaynaklanmaktadır? Sistem sıfır şu anda.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Bir sorunum var. HP Pavilion G6 Notebook kullanıyorum. Dün ilk harddisk formatını attım. Updateleri de sorunsuz bir şekilde yaptım, fakat Aygıt Yöneticisinde "4 Sarı İşaretli" simgeler var. "Sürücüyü Güncelleştir" denedim, sürücü belli değil bulunamıyor hatası verdi bu sefer de. İşletim sistemimin özellikleri resimde yazıyor arkadaşlar. Sorun neyden kaynaklanmaktadır? Sistem sıfır şu anda.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 27 Aralık 2015 #2 Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #3 Windows 10'a geçin. Ücretsiz update imkanınız var.