umutKB Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 82 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar Recep abi'nin konusundaki Windows 8.1 64 bit dosyasını indirdim. İndirdikten sonra hangi adımları izleyip ne yapmam gerekiyor ? Lütfen yardım edin bu işte biraz yeniyim.
Arkadaşlar Recep abi'nin konusundaki Windows 8.1 64 bit dosyasını indirdim. İndirdikten sonra hangi adımları izleyip ne yapmam gerekiyor ? Lütfen yardım edin bu işte biraz yeniyim.
Mehmet Ümit ateş Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 309 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 17 Haziran 2014 #2 Cd oluşturup format atacaksın yada flash diskten atabilirsin. Driverlarını da ayarla format sonrası lazım olacak.
Cd oluşturup format atacaksın yada flash diskten atabilirsin. Driverlarını da ayarla format sonrası lazım olacak.
umutKB Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 82 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #3 Recep abinin bir konusunda usb belleğe yazma var. Oradan yazıp yapabilirmiyim videolarındaki gibi ?
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2014 #4 Videoda anlatılan adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2014
Videoda anlatılan adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
umutKB Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 82 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #5 Tamam sağolun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Haziran 2014 #6 Bu rehbere göre Windows 8.1 imajını USB'ye yazacaksınız: Windows 8.1 RTM ISO dosyasını USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonra bu rehbere göre format atacaksınız: Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat
Bu rehbere göre Windows 8.1 imajını USB'ye yazacaksınız: Windows 8.1 RTM ISO dosyasını USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonra bu rehbere göre format atacaksınız: Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat
umutKB Hectopat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 82 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #7 Mikail Fidan çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler.