Windows 8.1 yedek alma

balta1087

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar malum formattan sonra sıfırdan driver, program falan kuruyoruz. Bunun yerine ben şimdi çalışan sistemimin yedeğini alsam, format attıktan sonra o aldığım yedeği geri yüklesem şimdiki programlarım, oyunlarım, office falan tümü gelir mi? Bize okulda hoca "Formattan sonra sıfırdan program falan kurmak yerine bilgisayarınızın yedeğini alın, format attıktan sonra yedeği yükleyin hepsi geri gelir" diyordu. Bu doğru mu? Ona göre şimdi yedek alacağım. Format attıktan sonra o yedeği yüklerim. Doğruysa yedek alınacak program ve sonra o yedeği yükleyebileceğim program önerirseniz çok sevinirim.

Tek kelime AOMEI Backupper bir arkadaşa daha tavsiye ettim çok beğendi.

Ücretsiz sorunsuz bizzat yedek almışlığım var, sıkıntı çıktığında geri yükledim driver vs herşey içinde.

Geri yükleme sıkıntı değil. Sorun çıkarsa geri yükleme yapıyorum ama benim dediğim formattan sonra driver falan yüklemek istemiyorum. Yani format'ı attım ilk ekran geldi karşıma. Oradan yedeği yükleyip direk başka birşey yüklemek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı