Windows 8.1 Yeniden Başlatmanın Çok Uzun Sürmesi

BraveHeaTR

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce sistem topladım. Parçalarım şunlar ;
  • Amd fx 8320
  • Asus M5A97 Evo anakart
  • 2 x 4 GB Kingston 1866 mhz ram
  • Asus R9 285 Strix Ekran kartı
  • Samsung 840 evo 120 GB SSD
  • 750 watt 80+ Güç kaynağı
Parçaları alıp kendim monte etmiştim. Bir sorun yaşamadım. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro güncellemeleri tam. İşletim sistemi SSD üzerine kurulu. Açılışta bir sorunum olmuyor, düğmeye bastıktan 2-3 saniye sonra buzzer ötüyor ve gayet hızlı bir şekilde açılıyor fakat bu durum bilgisayarı yeniden başlatırken aynı olmuyor. Gerek yeniden başlatma butonu olsun gerek ise windows'tan yeniden başlatma olsun, birine bastığım zaman bilgisayar yeniden başlatma için hazırlanıyor sonra ekran kararıyor boşta bekliyor 1-2 dakika geçtikten sonra anca buzzer ötüyor ve bilgisayar tekrar açılmaya başlıyor. Bunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Bu sorun beni rahatsız etmeye başladı. Bios ayarlarına da biraz göz attım ama öyle bir ayar göremedim veya gözümden kaçtı. Çözümü varsa bilen arkadaşlar yazabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.
@Recep Baltaş @MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı