Rasho01 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Merhaba ben Win 8.1 kullanıcısıyım ve bir çocuk hesabı bir de admin hesabı açtım. Admin'in şifresini unuttum ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Merhaba ben Win 8.1 kullanıcısıyım ve bir çocuk hesabı bir de admin hesabı açtım. Admin'in şifresini unuttum ne yapabilirim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.506 Makaleler 4 Çözümler 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Rasho01 dedi: Merhaba ben Win 8.1 kullanıcısıyım ve bir çocuk hesabı bir de admin hesabı açtım. Admin'in şifresini unuttum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atarsan çözülür yoksa ikinci hesaptan kısıtlı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.
Rasho01 dedi: Merhaba ben Win 8.1 kullanıcısıyım ve bir çocuk hesabı bir de admin hesabı açtım. Admin'in şifresini unuttum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atarsan çözülür yoksa ikinci hesaptan kısıtlı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 22 Ocak 2021 #3 1. Format 2. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1. Format 2. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vlacdia Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 511 Çözümler 4 Yer Chicago,Illinois Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ajan 22 Ocak 2021 #4 Rasho01 dedi: Merhaba ben Win 8.1 kullanıcısıyım ve bir çocuk hesabı bir de admin hesabı açtım. Admin'in şifresini unuttum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rasho01 dedi: Merhaba ben Win 8.1 kullanıcısıyım ve bir çocuk hesabı bir de admin hesabı açtım. Admin'in şifresini unuttum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rasho01 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 Vlacdia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Damon Salvatore dedi: Format atarsan çözülür yoksa ikinci hesaptan kısıtlı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Format atmak benimde aklıma geldi ama çok önemli bilgilerim var pc nin içinde
Vlacdia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Damon Salvatore dedi: Format atarsan çözülür yoksa ikinci hesaptan kısıtlı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Format atmak benimde aklıma geldi ama çok önemli bilgilerim var pc nin içinde