burak aksu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #1 Windows 8.1'e yeni geçtim sayılır. Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bilgisayar her kapanıp tekrar açıldığında num lock otomatik olarak kapanıyor. Şifremde sayılarda olduğundan biraz sinir bozucu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Windows 8.1'e yeni geçtim sayılır. Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bilgisayar her kapanıp tekrar açıldığında num lock otomatik olarak kapanıyor. Şifremde sayılarda olduğundan biraz sinir bozucu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Aralık 2014 #2 Bios default edip bios güncel değilse güncelle.
Kaan™ Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 34 Çözümler 1 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #3 Aynı şey bende de oluyor ama benim pek sinirime gitmiyor açıkçası nasıl çözülür bilmiyorum.
VitaesMorte Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 3 27 Aralık 2014 #4 Kullanıcı oturum açmadan önce NUM LOCK tuşunu etkinleştirmek için şu adımları izleyin: Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın. HKEY_USERS\.Default\Control Panel\Keyboard anahtarına gidin. 0 olan InitialKeyboardIndicators değerini 2 olarak değiştirin.
Kullanıcı oturum açmadan önce NUM LOCK tuşunu etkinleştirmek için şu adımları izleyin: Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın. HKEY_USERS\.Default\Control Panel\Keyboard anahtarına gidin. 0 olan InitialKeyboardIndicators değerini 2 olarak değiştirin.