M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2013 #1 Windows 8.1 yükledim temiz bir şekilde tüm technopat ekibine teşekkürler ve süper bir işletim sistemi...
Windows 8.1 yükledim temiz bir şekilde tüm technopat ekibine teşekkürler ve süper bir işletim sistemi...
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Ekim 2013 #2 Güle güle kullanın
M maxicp Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 314 15 Ekim 2013 #3 The Pc King dedi: Windows 8.1 yükledim temiz bir şekilde tüm technopat ekibine teşekkürler ve süper bir işletim sistemi... Genişletmek için tıkla... DVD/USB'den mi yaptın yoksa güncelleme ile mi?
The Pc King dedi: Windows 8.1 yükledim temiz bir şekilde tüm technopat ekibine teşekkürler ve süper bir işletim sistemi... Genişletmek için tıkla... DVD/USB'den mi yaptın yoksa güncelleme ile mi?
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2013 #4 THE_MILLER dedi: Güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. - - - Güncellendi - - - maxicp dedi: DVD/USB'den mi yaptın yoksa güncelleme ile mi? Genişletmek için tıkla... DVD ile kurdum. - - - Güncellendi - - - Ama nasıl etkinleştireceğimi bilmiyorum.
THE_MILLER dedi: Güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. - - - Güncellendi - - - maxicp dedi: DVD/USB'den mi yaptın yoksa güncelleme ile mi? Genişletmek için tıkla... DVD ile kurdum. - - - Güncellendi - - - Ama nasıl etkinleştireceğimi bilmiyorum.
U ugur0303 Ziyaretçi 15 Ekim 2013 #5 Güle Güle Kullan Bende kurmak istiyorum ama güncellemesini yaptim yandex falan kurulmuyor. Nasil etkinlestirecegiz.
Güle Güle Kullan Bende kurmak istiyorum ama güncellemesini yaptim yandex falan kurulmuyor. Nasil etkinlestirecegiz.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 15 Ekim 2013 #6 Skype üzerinden aktivasyonu gerçekleştirebilirsin.. İnternet üzerinden araştırman yeterli...
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #7 Lost Shadows dedi: Skype üzerinden aktivasyonu gerçekleştirebilirsin.. İnternet üzerinden araştırman yeterli... Genişletmek için tıkla... Malesef telefonlara ulaşılamıyor.
Lost Shadows dedi: Skype üzerinden aktivasyonu gerçekleştirebilirsin.. İnternet üzerinden araştırman yeterli... Genişletmek için tıkla... Malesef telefonlara ulaşılamıyor.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #8 Yandex falan kurulabiliyor.Ben hiçbir şeyi kurmakta hata almadım. Google'de 'windows 8.1 aktivasyon' diye aratırsan ilk site.
Yandex falan kurulabiliyor.Ben hiçbir şeyi kurmakta hata almadım. Google'de 'windows 8.1 aktivasyon' diye aratırsan ilk site.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #9 Berke Kan dedi: Yandex falan kurulabiliyor.Ben hiçbir şeyi kurmakta hata almadım. Google'de 'windows 8.1 aktivasyon' diye aratırsan ilk site. Genişletmek için tıkla... Saol kardeşim.
Berke Kan dedi: Yandex falan kurulabiliyor.Ben hiçbir şeyi kurmakta hata almadım. Google'de 'windows 8.1 aktivasyon' diye aratırsan ilk site. Genişletmek için tıkla... Saol kardeşim.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #10 Öneli değil.