Windows 8.1 yükleme sorunu

Erce Bayer

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben dün çıkmış olan Windows 8.1 final sürümünü Windows mağazadan indirdim. Bilgisayarınız yeniden başlatılıyor dedi gayet hızlı şekilde yeniden başladı ama alttaki video göstereceğim gibi Windows logosu geliyor altına dönen çubuk geliyor sonra bilgisayar yeniden başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Güvenli moda girebiliyor musunuz ? Daha doğrusu kurtarma seçeneklerine girmeniz lazım. Oradan gelişmiş seçeneklerden otomatik onarım yaparak düzeltmeye çalışmalısınız.

Şayet olmazsa işletim sistemi DVD niz ile onarım yapabilirsiniz.

Windows güncelleştirmelerinde bu tür sorunsallarla karşılaşılmaktadır. Genellikle güncelleme sırasında yeniden başlatma veya kapatma sonrasında olur.

Merhaba,

Güvenli moda girebiliyor musunuz ? Daha doğrusu kurtarma seçeneklerine girmeniz lazım. Oradan gelişmiş seçeneklerden otomatik onarım yaparak düzeltmeye çalışmalısınız.

Şayet olmazsa işletim sistemi DVD niz ile onarım yapabilirsiniz.

Windows güncelleştirmelerinde bu tür sorunsallarla karşılaşılmaktadır. Genellikle güncelleme sırasında yeniden başlatma veya kapatma sonrasında olur.

Güvenli modu deneyeceğim.

- - - Güncellendi - - -

Başladıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor sonra windows logosu geliyor. Yine yukarıdaki gibi yeniden başlıyor. Daha:

- Güvenli mod denendi işe yaramadı.
- Kurtarma seçenekleri denedi yine aynı oluyor dvd ile deneyeceğim şimdi
.

- - - Güncellendi - - -

DVD de işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı