X xent1 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 109 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #1 Yeni pc topladım. Windows 8.1 atmak istiyorum, sonra 8.1.1'e update yapmak istiyorum. Fakat bendeki Win 8.1 orjinal değil, torrentten indirdim. Bir sorun çıkarır mı? Bir de aktivasyon için ne gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Yeni pc topladım. Windows 8.1 atmak istiyorum, sonra 8.1.1'e update yapmak istiyorum. Fakat bendeki Win 8.1 orjinal değil, torrentten indirdim. Bir sorun çıkarır mı? Bir de aktivasyon için ne gerekir?
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 4 Haziran 2014 #2 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Güncelleme ile uğraşmayın. Güncelleme dosyası da iso dosyası boyutunda. Burada temiz Windows 8.1.update 1 var. Etkinleştirme için KMSpico veya Microsoft Toolkit kullanabilirsin.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Güncelleme ile uğraşmayın. Güncelleme dosyası da iso dosyası boyutunda. Burada temiz Windows 8.1.update 1 var. Etkinleştirme için KMSpico veya Microsoft Toolkit kullanabilirsin.