alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 1 Ocak 2021 #1 Windows 8.1 kullanıyorum, hangi driverları yüklersem yeter? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 1 Ocak 2021 #2 Windows Update çalıştırarak üstüne en azından ekran kartı sürücüsü ve chipset sürücüsü kurman yeterli. Sistem özelliklerini belirtirsen tüm sürücüleri atıp kurulum adımlarını da anlatabilirim.
Windows Update çalıştırarak üstüne en azından ekran kartı sürücüsü ve chipset sürücüsü kurman yeterli. Sistem özelliklerini belirtirsen tüm sürücüleri atıp kurulum adımlarını da anlatabilirim.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 Silinen üye dedi: Windows 8.1 kullanıyorum, hangi driverları yüklersem yeter? Genişletmek için tıkla... Chipset, GPU, Ses, Ağ driverleri
Silinen üye dedi: Windows 8.1 kullanıyorum, hangi driverları yüklersem yeter? Genişletmek için tıkla... Chipset, GPU, Ses, Ağ driverleri
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 Windows Update zaten gerekli olan sürücüleri otomatik kuruyor. Sadece ekran kartının driverını kurman yeterli.
Windows Update zaten gerekli olan sürücüleri otomatik kuruyor. Sadece ekran kartının driverını kurman yeterli.