3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, deminden beri uğraşıyorum. Bilgisayarım çok kötü ve Windows 8.1 kuracağım. Fakat kurarken şu hatayı veriyor: Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar, deminden beri uğraşıyorum. Bilgisayarım çok kötü ve Windows 8.1 kuracağım. Fakat kurarken şu hatayı veriyor: Bu hatayı nasıl çözebilirim?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 19 Haziran 2021 #2 USB'ye yazdırarak kurabilir misiniz?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 19 Haziran 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Haziran 2021 #4 DoruX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben E: dosyasını koruyarak indirmek istiyorum. Fakat o adamın dediğini yapınca hiç bir şey sormadan direk indiriyor.
DoruX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben E: dosyasını koruyarak indirmek istiyorum. Fakat o adamın dediğini yapınca hiç bir şey sormadan direk indiriyor.
Swind Alien Centipat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #5 Harun Yiğit dedi: Merhaba arkadaşlar, deminden beri uğraşıyorum. Bilgisayarım çok kötü ve Windows 8.1 kuracağım. Fakat kurarken şu hatayı veriyor: Eki Görüntüle 1074598 Bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... USB ile ISO'yu yazdırın. Anakartınızın UEFI desteği varsa ufeı olarak kurun. Ayrıca hatanın sebebi MBR & GPT olarak yazdırma olabilir. Anakart modeliniz nedir?
Harun Yiğit dedi: Merhaba arkadaşlar, deminden beri uğraşıyorum. Bilgisayarım çok kötü ve Windows 8.1 kuracağım. Fakat kurarken şu hatayı veriyor: Eki Görüntüle 1074598 Bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... USB ile ISO'yu yazdırın. Anakartınızın UEFI desteği varsa ufeı olarak kurun. Ayrıca hatanın sebebi MBR & GPT olarak yazdırma olabilir. Anakart modeliniz nedir?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 19 Haziran 2021 #6 Harun Yiğit dedi: Hocam ben E: dosyasını koruyarak indirmek istiyorum. Fakat o adamın dediğini yapınca hiç bir şey sormadan direk indiriyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdırarak kurulum yapın, kurulumda E: bölümünü silmeyin.
Harun Yiğit dedi: Hocam ben E: dosyasını koruyarak indirmek istiyorum. Fakat o adamın dediğini yapınca hiç bir şey sormadan direk indiriyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdırarak kurulum yapın, kurulumda E: bölümünü silmeyin.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Haziran 2021 #7 Swind Alien dedi: USB ile ISO'yu yazdırın. Anakartınızın UEFI desteği varsa ufeı olarak kurun. Ayrıca hatanın sebebi MBR & GPT olarak yazdırma olabilir. Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenimin bilgisayarında kurduk aynı yerden. Fakat ben de olmuyor. Bu arada USB ve disksiz kurulum indirdim.
Swind Alien dedi: USB ile ISO'yu yazdırın. Anakartınızın UEFI desteği varsa ufeı olarak kurun. Ayrıca hatanın sebebi MBR & GPT olarak yazdırma olabilir. Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenimin bilgisayarında kurduk aynı yerden. Fakat ben de olmuyor. Bu arada USB ve disksiz kurulum indirdim.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 19 Haziran 2021 #8 Harun Yiğit dedi: Hocam kuzenimin bilgisayarında kurduk aynı yerden. Fakat ben de olmuyor. Bu arada USB ve disksiz kurulum indirdim. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasının içinde sources klasöründeki setup ile kurmayı deneyin.
Harun Yiğit dedi: Hocam kuzenimin bilgisayarında kurduk aynı yerden. Fakat ben de olmuyor. Bu arada USB ve disksiz kurulum indirdim. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasının içinde sources klasöründeki setup ile kurmayı deneyin.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Haziran 2021 #9 Arkadaşlar oldu fakat ben E: sürücüsünü korumak istiyorum. Seçenek yok ne yapacağım?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.194 Çözümler 86 19 Haziran 2021 #10 Harun Yiğit dedi: Eki Görüntüle 1074605 Arkadaşlar oldu fakat ben e: Sürücüsünü korumak istiyorum. Seçenek yok ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdıırıp E sürücüsü silmeden format atacaksın. 15 dakikan bile almaz.
Harun Yiğit dedi: Eki Görüntüle 1074605 Arkadaşlar oldu fakat ben e: Sürücüsünü korumak istiyorum. Seçenek yok ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdıırıp E sürücüsü silmeden format atacaksın. 15 dakikan bile almaz.