Batuhan6106 Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #1 Merhabalar yazim yanlışlarım olur işe kusura bakmayınız. Dreamspark üzerınden windows8 alıcağim windows7 kullanıyorum yeni'de sistem topladim gtx960'li bilgisayara birsey olur diye yapamıyorum bilgisayara bisi olur mu yanliş yuklersem ?
Merhabalar yazim yanlışlarım olur işe kusura bakmayınız. Dreamspark üzerınden windows8 alıcağim windows7 kullanıyorum yeni'de sistem topladim gtx960'li bilgisayara birsey olur diye yapamıyorum bilgisayara bisi olur mu yanliş yuklersem ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Haziran 2015 #2 Bir şey olmaz merak etmeyin. Herkesin sistemi kıymetli. Yanlış yüklemeyin diye rehberler var: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Bir şey olmaz merak etmeyin. Herkesin sistemi kıymetli. Yanlış yüklemeyin diye rehberler var: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları