Windows 8.1 yüklerken GPT'nin seçilmesini istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7200 rpm de olsa fark göremezsin. Fark istiyorsan SSD takacaksın. Mekanik disklerin kapasitesi bu kadar. Zaten Windows 7'yi atacaksın. Bitmiş bir işletim sistemi.
Winodws 8.1 sorunsuz kurdum. Ama etkinleştiremedim bir türlü KMSpico diye bir program kurdum programın yanında bir sürü ek yazılım kuruldu sinir oldum. Siz nasıl etkinleştirdiniz?

Korsan paylaşımlara destek vermiyoruz. Ancak şöyle yapmanı tavsiye ederim. Format atalı çok olmadıysa üşenmeyip tekrar format at iki dakkada. Daha sonra "Microsoft Toolkit 2.5.2 Official Torrent" yaz Google'a. 19 Temmuz tarihli gözüken torrentten gerekli dosyayı indir. Arşivden çıkardıktan sonra aç. Windows simgesine tıkla. Activation kısmından EZ-Activator'e bas. Biraz bekledikten sonra Windows aktif olacak. Bundan daha fazla yardım edemeyiz.

Teşekkürler denerim

Evet şu an sorunsuz bir şekilde windows 8.1 kuruldu, etkinleştirildi ve driverlar yüklendi. Metinleri flu gösterme sıkıntısı vardı onuda şu linkten ( Windows 8.1'de Metinlerin Flu, Bulanık Görüntülenme Sorunuenpedi-Windows 8 ) yararlanarak çözdüm. Birde bilgisayarın ışıklarının olduğu yerdeki HDD ışığının yanındaki wi-fi ışığı yanmıyordu bütün driverları yüklememe rağmen onuda bilgisayarın windows 7 driverlarının arasındaki wiriless console driverini yükledikten sonra yanmaya başladı. Tekrar teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…