Windows 8.1 yükleyince internet driverları gitti

samikaya454

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda Windows 7 kullanıyordum ve dün Windows 8.1'e geçtim. İşletim sistemi değiştirince içindeki driverlar da gitti bu yüzden. 802.11n internet bağdaştırıcım galiba bozuldu. İnternete tam bağlanacakken bağlantı kopuyor ve hiçbir ağ yok diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda Windows 7 kullanıyordum ve dün Windows 8.1'e geçtim. İşletim sistemi değiştirince içindeki driverlar da gitti bu yüzden. 802.11n internet bağdaştırıcım galiba bozuldu. İnternete tam bağlanacakken bağlantı kopuyor ve hiçbir ağ yok diyor.
Driverlarını güncellemen gerek.

Ethernet sürücüsünün donanım kimliği atın.

Başka bir bilgisayardan Ethernet kullanıyorsan Ethernet, Wi-Fi kullanıyorsan Wi-Fi driverını yükleyip pcnde kur.

Driverlarını güncellemen gerek.
Driverları daha yeni kurdum daha yeniler
Başka bir bilgisayardan Ethernet kullanıyorsan Ethernet, Wi-Fi kullanıyorsan Wi-Fi driverını yükleyip pcnde kur.
Yaptım. İnternet gözüküyor ama bağlanırken bağlantı kopuyor
Telefon internetini kablo ile ver.
denedim ama olmadı kendi internetimi yiyor daha sonra wifi açınca mobil erişim noktası ile wifi kullanılamaz diyo

Driverları daha yeni kurdum daha yeniler

Yaptım. İnternet gözüküyor ama bağlanırken bağlantı kopuyor

denedim ama olmadı kendi internetimi yiyor daha sonra wifi açınca mobil erişim noktası ile wifi kullanılamaz diyo
Wifi ile mi baģlanıyorsun ethernetle mi. Ethernetle bağlanıyorsan kabloda sıkınti olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı