Çözüm Windows 8.1 yüksek disk kullanımı %100

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gocmez

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok araştırmama rağmen çözemediğim sorunu bir arkadaşın tavsiyesi üzerine sata kabloları değiştirdim. Sorun tamamen ortadan kalktı.. Anakartımı yeni almıştım kutudan çıkan iyidir diye onu takmıştım. Adisinden koymuşlar. En iyisinden sata kabloları değiştirin. Zaten fazla bişe değil.15 tl civarı. Bakın nasıl düzeliyor disk kullanımı.

Not: masaüstü olan pcde yapıldı. Laptopda nasıl bilemiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA kablolarını değiştirdikten sonra düzelmesi tamamen tesadüf gibi geldi bana Öncelikle diski neyin kullandığını bilmeniz gerek. Söz konusu uygulama bir virüs bile olabilir. Ama çoğunlukla sabit disk kullanılan sistemlerde yapılan işletim sistemi bakımı buna neden oluyor. Bu da bir süre sonra otomatik olarak düzeliyor zaten.

Valla orasını pek bilemicem ama gerçektende düzeldi. Mozilla dahi açsam sadece hemen tavan yapıyordu disk kullanımı. Tesadüf olması imkansız, çünkü 8.1 i ne yaptıysam disk sorunundan kurtulamamıştım. Bu şekil yaptım hiçbir sorun kalmadı. Deneyen arkadaş olsada yazsa burada keşke.

bBen SATA kabloların da değişdirdim yine disk kullanımı 100% oluyor. Hangi programı açarsam farketmez aynı program 100% diski kullanıyor. Çözemedim hala nette 2-3 tane bulduğum çözümler de yaramadı.

bBen SATA kabloların da değişdirdim yine disk kullanımı 100% oluyor. Hangi programı açarsam farketmez aynı program 100% diski kullanıyor. Çözemedim hala nette 2-3 tane bulduğum çözümler de yaramadı.
Kaliteli olan sata takman gerekir. Başka pcden cıkma taktıysan iş görmez sanırım. Mutlaka farketmesi, düzelmesi lazım.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var hem de senelerdir. Cozemiyorum hiç bir şekilde kaç tane hard disc öldürdüm.

Mikail hayırdır ne oldu? Damarına mı bastım bilmeden ? Yoksa karından şiddet mi görüyorsun veya patronundan azar mı işittin de bana atar yaptın ? Derdin ne kardeşim ?

Karımdan veya patronumdan azar işitmedim ama senelerdir sorununu açıklamayı bile beceremeyen ve buna rağmen sorunun çözüleceğini sanan birine rast geldiğim için şaşırdım biraz. Mazur görün siz de artık. Bir de açıklayamadığınız sorunlarınızla yaşamayı öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…