Windows 8.1 yükseltirken rapor alıyorum

Nissan4

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 7'den Windows 8.1'e geçtim ama yükseltirken böyle bir rapor alıyorum USB'yi çıkarıp yeniden mi baslatmam gerekiyor anlamadım.

Dosya Ekleri

• 16965348300933103628794338059414.jpg
    192 KB · Görüntüleme: 60
Siz direkt yükselti seçmissiniz sizin özel gelişmişi seçmeniz gerekiyor.

Özel deyip hiçbir şey silmeden direkt HDD'ye Windows'u yükleyip devam etsem veriler silinir mi?

C: Diskindeki resimlerin varsa windows.old klasörüne taşınır. Ama C: Diskine oyun kurduysan oyunların silinir.

C: Diskindeki resimlerin varsa windows.old klasörüne taşınır. Ama C: Diskine oyun kurduysan oyunların silinir.

Yani Windows 7'den Windows 8.1'e format atmadan geçiş yapamam mı?

Özel deyip hiçbir şey silmeden direkt HDD'ye Windows'u yükleyip devam etsem veriler silinirmi.

Eğer 2.ci bir HDD niz varsa onu seçerseniz 1.diskte veri varsa gitmez eğer tek HDD varsa mecbur onu seçerceksiniz ve veriler gidecek.

Eğer 2.ci bir HDD niz varsa onu seçerseniz 1.diskte veri varsa gitmez eğer tek HDD varsa mecbur onu seçerceksiniz ve veriler gidecek.

2 HDD var verisinin gitmemesini istediğim HDD'ye kurmayayım değil mi yanlış anlamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…