Windows 8.1 Yükseltme neden bu kadar ucuz?

Yunuss3460

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FreeDOS laptopa Microsoft Windows 8 Pro 32 Bit / 64 Bit Türkçe Yükseltme - Vatan Bilgisayar bu işletim sistemini kuracağım internetten indiremiyorum bide indirsem de ürün anahtarı geçici oluyor ben sıkıntı çıkmasın istiyorum bu işletim sistemi bide neden ucuz diğerlerine bakıyorum 500 TL'ye bile var bu işletim sistemi FreeDOS laptopa kurulur mu Msi GE60 kuracağım.

Veya evdeki abimin PC'sinde Win 8 yüklü ondakini kendi Msi Ge60 laptopuma yükleyebilir miyim, böyle bir şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnmiyor oradan denedim Yandex diskide kurdum inmiyor maalesef limiti aşılmış FreeDOS laptop alalım dedik, karlı çıkarız dedik, zararlı çıktık arkadaş.

Ben onu kaydettim indiriyodum yükleniyordu, işim çıktı kapatmak zorunda kaldım başka bir zaman indirmeyi denedim olmadı. Acaba ondan mı kaynaklanıyor yeterli alan var 10 GB boş daha yeni üye olmuştum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı