T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Mayıs 2022 #1 Sorunum başlıkta nasıl çözeceğim ? Windows 10'da çalışıyordu. Driverleri falan güncelledim, FN + F3 yaptım, kapa aç yaptım, devre dışı bırak/kaldır yaptım. Fakat devam ediyor.
Sorunum başlıkta nasıl çözeceğim ? Windows 10'da çalışıyordu. Driverleri falan güncelledim, FN + F3 yaptım, kapa aç yaptım, devre dışı bırak/kaldır yaptım. Fakat devam ediyor.
hak44n Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 122 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 Eğer aygıtlarda gözüküyorsa bozulmuş olabilir ama aygıtlarda gözükmüyorsa benim laptopumdada oldu kamerayı algılamıyor ama çözemedim. Artı 0 Eksi
Eğer aygıtlarda gözüküyorsa bozulmuş olabilir ama aygıtlarda gözükmüyorsa benim laptopumdada oldu kamerayı algılamıyor ama çözemedim.
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Mayıs 2022 #3 hak44n dedi: Eğer aygıtlarda gözüküyorsa bozulmuş olabilir ama aygıtlarda gözükmüyorsa benim laptopumdada oldu kamerayı algılamıyor ama çözemedim. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a döndüm ve düzelti Artı 0 Eksi
hak44n dedi: Eğer aygıtlarda gözüküyorsa bozulmuş olabilir ama aygıtlarda gözükmüyorsa benim laptopumdada oldu kamerayı algılamıyor ama çözemedim. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a döndüm ve düzelti
hak44n Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 122 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #4 tii dedi: Windows 10'a döndüm ve düzelti Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi