Acak Hectopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #1 Orijinal Windows dosyası indirip kodu internetten bulursam dezavantajları neler olur ?
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2014 #2 Birşey olmaz ama dikkat et bazı windows dosyaları virüslü ben mesela internetten indirip kurdum.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 29 Mayıs 2014 #3 Bulabilirsin. Fakat kabul edeceğini sanmıyorum. Kaç kişi denemiştir bir anahtarı düşün bakalım.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 29 Mayıs 2014 #4 Sercan Canpolat dedi: Bulabilirsin. Fakat kabul edeceğini sanmıyorum. Kaç kişi denemiştir bir anahtarı düşün bakalım. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi kurarken kurulum ekranında anahtar istemezdi. Windows 8.1 istiyor. Bunu geçmek için kod kullanabilir. Sonra KMSPico kullanması lazım ama.
Sercan Canpolat dedi: Bulabilirsin. Fakat kabul edeceğini sanmıyorum. Kaç kişi denemiştir bir anahtarı düşün bakalım. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi kurarken kurulum ekranında anahtar istemezdi. Windows 8.1 istiyor. Bunu geçmek için kod kullanabilir. Sonra KMSPico kullanması lazım ama.