Windows 8.1'de başlangıçta açılan FortiClient'ı kapatma

Arkadaşlar babamın iş yeri için kullandığı FortiClient diye bir program var. Bu program bilgisayarı her açtığımda kendiliğinden açılıyor. Görev yöneticisinden başlangıç kısmına bakıyorum fakat orada görünmüyor yani kapatamıyorum da. Başka bir yerden bunu engellemenin bir yolu yok mu? Silemiyorum da önemli olduğu için. Tekrar söylüyorum görev yöneticisinde başlangıç kısmında gözükmüyor FortiClient diye.

Forticlient, VPN için kullanılan bir uygulamadır. Şirket bilgisayarında olması gereken bir programı kapatmaya ya da çalışmasını engellemeye çalışmak açıkcası bana doğru gelmedi. Bilgisayar açıldığında tek yapman gereken sadece çarpı tuşuna basıp kapatmak.

Hocam gerektiğinde açmak istiyorum sadece. Bilgisayar ilk açıldığında çalışması gerekmiyor bu yüzden sordum. Bilgisayar şirket bilgisayarı değil kendi kişisel bilgisayarım babam evden çalışıyor ve lazım olduğu için yükledik. Bundan dolayı herhangi bir sıkıntı yok.
MSConfig'de hizmetlerde arayın
hocam yaptım dediğinizi devre dışı bıraktım forti clienti. Ama kendim çalıştırmaya çalıştığımda bir sorun çıkmaz değil mi sadece başlangıçta kendiliğinden çalışmaz yani

Örneğin Steam'Ink'ini kapattığımızda Steam Client Service'ini aktive etmemizi söylüyor aynı şekilde kullandığınız uygulamada aynı tepkiyi verebilir kullanacağınız zaman aktive edip yeniden başlatırsınız kulanmayacağınız zaman tekrar kapatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…