2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 29 Kasım 2021 #11 Kurulacak dosyalar artık yok olmuş olabilir demek istedim.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #12 Glade dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... İçerisindeki kodlar kısa veya yanlış olabilir, içerisinde bir şeyi indirmeye yarayan bir kod var ise o bağlantı kaldırılmış olabilir.
Glade dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... İçerisindeki kodlar kısa veya yanlış olabilir, içerisinde bir şeyi indirmeye yarayan bir kod var ise o bağlantı kaldırılmış olabilir.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Kasım 2021 #13 Kendim şaka için yaptığım dosyalarda açılmıyor. Ayrıca diğer sistemlerde çalışıyordu, 7'de mesela.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 29 Kasım 2021 #14 Glade dedi: Kendim şaka için yaptığım dosyalarda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi yaptığın dosyaları at buraya bir deneyelim.
Glade dedi: Kendim şaka için yaptığım dosyalarda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi yaptığın dosyaları at buraya bir deneyelim.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Kasım 2021 #15 296181 dedi: Kendi yaptığın dosyaları at buraya bir deneyelim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynen bu kodlar, fakat şuan bunlar çalışmaz durumda CMD açılmıyor.
296181 dedi: Kendi yaptığın dosyaları at buraya bir deneyelim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynen bu kodlar, fakat şuan bunlar çalışmaz durumda CMD açılmıyor.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #16 Glade dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynen bu kodlar, fakat şu an bunlar çalışmaz durumda CMD açılmıyor. Genişletmek için tıkla... .vbs formatını denediniz mi?
Glade dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynen bu kodlar, fakat şu an bunlar çalışmaz durumda CMD açılmıyor. Genişletmek için tıkla... .vbs formatını denediniz mi?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 29 Kasım 2021 #17 Dosyalar .txt uzantılıysa çalışmazlar. Dosyalar çalışıyor ama hemen kapanıyor olabilirler. Son satıra bir "PAUSE" satırı eklemelisin.
Dosyalar .txt uzantılıysa çalışmazlar. Dosyalar çalışıyor ama hemen kapanıyor olabilirler. Son satıra bir "PAUSE" satırı eklemelisin.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Kasım 2021 #18 The Snow Patrol dedi: .vbs formatını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu, .batlar çalışmıyor hatta bulabilirsem TPat'te olan bir adet .bat kodu vardı, o da çalışmıyor.
The Snow Patrol dedi: .vbs formatını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu, .batlar çalışmıyor hatta bulabilirsem TPat'te olan bir adet .bat kodu vardı, o da çalışmıyor.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #19 Glade dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu, .batlar çalışmıyor hatta bulabilirsem Tpat'te olan bir adet .bat kodu vardı, o da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır yapıyorsunuz değil mi?
Glade dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu, .batlar çalışmıyor hatta bulabilirsem Tpat'te olan bir adet .bat kodu vardı, o da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır yapıyorsunuz değil mi?
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Kasım 2021 #20 The Snow Patrol dedi: Kopyala yapıştır yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir kere öyle yaptım olmadı, el ile yazarak yaptım yine olmadı. Arkadaşlar sorun şaka'da değil benim oyun dosyalarımda CMD'nin kendiside açılmıyor.
The Snow Patrol dedi: Kopyala yapıştır yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir kere öyle yaptım olmadı, el ile yazarak yaptım yine olmadı. Arkadaşlar sorun şaka'da değil benim oyun dosyalarımda CMD'nin kendiside açılmıyor.