Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar 8.1 Pro'da kulanıcı oluştururken çocuk olarak seçince türünü hata veriyor. Çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 7 Aralık 2020 #2 Nasıl bir hata biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ekran görüntüsü alır mısınız?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #3 ANON1M dedi: Nasıl bir hata biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ekran görüntüsü alır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hata oluştu diyor. Kulanıcı ekle diyorum standart ve yönetici ekleyebiliyorum fakat çocuk hesabı eklemeye çalışırken hata veriyor.
ANON1M dedi: Nasıl bir hata biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ekran görüntüsü alır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hata oluştu diyor. Kulanıcı ekle diyorum standart ve yönetici ekleyebiliyorum fakat çocuk hesabı eklemeye çalışırken hata veriyor.