Görkem05tr Decapat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 RAM 4gb Ekran kartı Nvidia geforce gt635m İşlemci İntel pentium2020m 2.40ghz Windows 8.1 kullanıyorum. Daha önce Crossout çalışıyordu, şimdi çalışmıyor. Sistemim oyunu kaldırıyor ama görseldeki gibi 2 adet hata veriyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 14,4 KB · Görüntüleme: 62 88.PNG 13,1 KB · Görüntüleme: 47
Windows 8.1 kullanıyorum. Daha önce Crossout çalışıyordu, şimdi çalışmıyor. Sistemim oyunu kaldırıyor ama görseldeki gibi 2 adet hata veriyor.
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #2 DirectX, Framework ve Visual Studio paketleri yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Görkem05tr Decapat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #3 @xyasinn hayır yüklü değil nereden yüklüyebilirim? Link veriri misin? Artı 0 Eksi
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #4 Görkem05tr dedi: @xyasinn hayır yüklü değil nereden yüklüyebilirim? Lin. Görkem05tr dedi: @xyasinn hayır yüklü değil nereden yüklüyebilirim? Link veriri misin? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Vidual Studio paketleri: Desteklenen en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri DirectX: Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Framework: Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
Görkem05tr dedi: @xyasinn hayır yüklü değil nereden yüklüyebilirim? Lin. Görkem05tr dedi: @xyasinn hayır yüklü değil nereden yüklüyebilirim? Link veriri misin? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Vidual Studio paketleri: Desteklenen en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri DirectX: Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Framework: Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center
KS KS Görkem05tr Decapat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #5 xyasinn dedi: Vidual Studio paketleri: Desteklenen en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri DirectX: Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Framework: Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Hepsini yükledim olmuyor olmuyor bıktım. Artı 0 Eksi
xyasinn dedi: Vidual Studio paketleri: Desteklenen en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri DirectX: Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Framework: Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Hepsini yükledim olmuyor olmuyor bıktım.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #6 Oyunu kaldırıp yeniden kurdunuz mu? Windows 8.1'i nereden indirip yüklediniz? Artı 0 Eksi
KS KS Görkem05tr Decapat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #7 altotziki dedi: Oyunu kaldırıp yeniden kurdunuz mu? Windows 8.1'i nereden indirip yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu 3 kez kaldırıp geri yükledim olmadı Windows 8.1'i Microsoft'un orijinal sitesinden indirdim. Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Oyunu kaldırıp yeniden kurdunuz mu? Windows 8.1'i nereden indirip yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu 3 kez kaldırıp geri yükledim olmadı Windows 8.1'i Microsoft'un orijinal sitesinden indirdim.