T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #1 RAM 2gb Bugün Windows 8.1 yükledim. Ekran kartımı göremiyorum, Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Yardımcı olur musunuz?
Bugün Windows 8.1 yükledim. Ekran kartımı göremiyorum, Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Yardımcı olur musunuz?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #3 Grafik işlemcinizin markasına göre buradan indiriniz. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Grafik işlemcinizin markasına göre buradan indiriniz. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 7 Eylül 2022 #4 tolga018 dedi: Bugün Windows 8.1 yükledim. Ekran kartımı göremiyorum, Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop mu laptopsa modeli ne?
tolga018 dedi: Bugün Windows 8.1 yükledim. Ekran kartımı göremiyorum, Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop mu laptopsa modeli ne?
T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #5 Alfa Prime dedi: Grafik işlemcinizin markasına göre buradan indiriniz. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu nereden öğrenebilirim bayağı eski bilgisayarım. purpleguy dedi: Laptop mu laptopsa modeli ne? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Silinen üye dedi: Sürücü kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama tüm guncellemeler tamamlandı.
Alfa Prime dedi: Grafik işlemcinizin markasına göre buradan indiriniz. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu nereden öğrenebilirim bayağı eski bilgisayarım. purpleguy dedi: Laptop mu laptopsa modeli ne? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Silinen üye dedi: Sürücü kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama tüm guncellemeler tamamlandı.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #6 tolga018 dedi: Hangisi olduğunu nereden öğrenebilirim bayağı eski bilgisayarım. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Kasanın içini açıp kartın üzerinden bakarak Ya da TechPowerUp GPU-Z (v2.48.0) Download ile öğrenebilirsiniz.
tolga018 dedi: Hangisi olduğunu nereden öğrenebilirim bayağı eski bilgisayarım. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Kasanın içini açıp kartın üzerinden bakarak Ya da TechPowerUp GPU-Z (v2.48.0) Download ile öğrenebilirsiniz.
2 295069 Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 640 Çözümler 3 7 Eylül 2022 #7 Sürücüleri Yükle | NVIDIA Otomatik cihaz belirleme yapın.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #8 Silinen üye dedi: Sürücüleri Yükle | NVIDIA Otomatik cihaz belirleme yapın. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor o. Sistemde Java kurulu olduğu halde. Java yükleyiniz ekranında kalan, bir hizmettir kendisi.
Silinen üye dedi: Sürücüleri Yükle | NVIDIA Otomatik cihaz belirleme yapın. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor o. Sistemde Java kurulu olduğu halde. Java yükleyiniz ekranında kalan, bir hizmettir kendisi.
T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #9 Alfa Prime dedi: Kasanın içini açıp kartın üzerinden bakarak. Ya da TechPowerUp GPU-Z (v2.48.0) Download ile öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığın linke tıkladım ama nasıl kullanacağım yardımcı olur musun?
Alfa Prime dedi: Kasanın içini açıp kartın üzerinden bakarak. Ya da TechPowerUp GPU-Z (v2.48.0) Download ile öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığın linke tıkladım ama nasıl kullanacağım yardımcı olur musun?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #10 tolga018 dedi: Attığın linke tıkladım ama nasıl kullanacağım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... İlk başta yanlış adresi attım. Adresin yeniledim. Sayfayı yenileyerek tekrardan tıklayınız.
tolga018 dedi: Attığın linke tıkladım ama nasıl kullanacağım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... İlk başta yanlış adresi attım. Adresin yeniledim. Sayfayı yenileyerek tekrardan tıklayınız.