T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #11 Alfa Prime dedi: İlk başta yanlış adresi attım. Adresin yeniledim. Sayfayı yenileyerek tekrardan tıklayınız. Genişletmek için tıkla... Aynı siteye atıyor yeniden atar mısın şu an yazdığım cevaba.
Alfa Prime dedi: İlk başta yanlış adresi attım. Adresin yeniledim. Sayfayı yenileyerek tekrardan tıklayınız. Genişletmek için tıkla... Aynı siteye atıyor yeniden atar mısın şu an yazdığım cevaba.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #12 tolga018 dedi: Aynı siteye atıyor yeniden atar mısın şu an yazdığım cevaba. Genişletmek için tıkla... TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com
tolga018 dedi: Aynı siteye atıyor yeniden atar mısın şu an yazdığım cevaba. Genişletmek için tıkla... TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com
T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #13 Alfa Prime dedi: TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Downloada tıkladığımda serverler çıkıyor Almanya bayrağı Amerika bayrağı flan var yapmam gerekenleri sırayla söyler misin?
Alfa Prime dedi: TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Downloada tıkladığımda serverler çıkıyor Almanya bayrağı Amerika bayrağı flan var yapmam gerekenleri sırayla söyler misin?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #14 tolga018 dedi: Downloada tıkladığımda serverler çıkıyor Almanya bayrağı Amerika bayrağı flan var yapmam gerekenleri sırayla söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hangi sunucudan indirmek istediğiniz soruyor. İstediğini bir sunucusundan indirebilirsiniz.
tolga018 dedi: Downloada tıkladığımda serverler çıkıyor Almanya bayrağı Amerika bayrağı flan var yapmam gerekenleri sırayla söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hangi sunucudan indirmek istediğiniz soruyor. İstediğini bir sunucusundan indirebilirsiniz.
T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #15 5 dakikadır iniyor 100DE100 de kaldı. Alfa Prime dedi: Hangi sunucudan indirmek istediğiniz soruyor. İstediğini bir sunucusundan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum indi şimdi ne yapmam lazım. Son düzenleme: 7 Eylül 2022
5 dakikadır iniyor 100DE100 de kaldı. Alfa Prime dedi: Hangi sunucudan indirmek istediğiniz soruyor. İstediğini bir sunucusundan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum indi şimdi ne yapmam lazım.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #16 tolga018 dedi: 5 dakikadır iniyor 100DE100 de kaldı. Dostum indi şimdi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Kur ve programı açınız sonrasında ekran fotoğrafını paylaşınız.
tolga018 dedi: 5 dakikadır iniyor 100DE100 de kaldı. Dostum indi şimdi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Kur ve programı açınız sonrasında ekran fotoğrafını paylaşınız.
T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #17 Alfa Prime dedi: Kur ve programı açınız sonrasında ekran fotoğrafını paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıktı önüme. Dosya Ekleri IMG_20220907_230416.jpg 144,8 KB · Görüntüleme: 28
Alfa Prime dedi: Kur ve programı açınız sonrasında ekran fotoğrafını paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıktı önüme.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 7 Eylül 2022 #18 tolga018 dedi: Böyle bir şey çıktı önüme. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/tr/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-4000-series/ati-radeon-hd-4350 Sürücünüz budur.
tolga018 dedi: Böyle bir şey çıktı önüme. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/tr/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-4000-series/ati-radeon-hd-4350 Sürücünüz budur.
T tolga018 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 118 7 Eylül 2022 #19 Alfa Prime dedi: https://www.amd.com/tr/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-4000-series/ati-radeon-hd-4350 Sürücünüz budur. Genişletmek için tıkla... Nereden görüyorsun bunu öğrenmek istiyorum ileride işime yarar belki.
Alfa Prime dedi: https://www.amd.com/tr/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-4000-series/ati-radeon-hd-4350 Sürücünüz budur. Genişletmek için tıkla... Nereden görüyorsun bunu öğrenmek istiyorum ileride işime yarar belki.
Sucukluİşlemci Centipat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 347 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #20 tolga018 dedi: Bugün Windows 8.1 yükledim. Ekran kartımı göremiyorum, Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Driver kurmanız gerekiyor DriverPack | Download free driver update software sitesinden donanım kimliğinizi aratıp uygun son sürüm driveri indirip kurun. kolay gelsin.
tolga018 dedi: Bugün Windows 8.1 yükledim. Ekran kartımı göremiyorum, Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Driver kurmanız gerekiyor DriverPack | Download free driver update software sitesinden donanım kimliğinizi aratıp uygun son sürüm driveri indirip kurun. kolay gelsin.