Hamdi Gökgül Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #1 Merhaba, bilgisayarımda ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Arttırıp azaltsam da parlaklık hep aynı. Yardımcı olabilecek var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2015
Merhaba, bilgisayarımda ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Arttırıp azaltsam da parlaklık hep aynı. Yardımcı olabilecek var mı ?
TiveR Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #2 Muhtemel lenovo z500 kullanıyorsun ama sorunu çözme kombinasyonun şu olabilir mi ? Denetim masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > Ekran kartına sağ tık > Özellikler > Sürücü > Sürücüye geri dön Bu yolu izlediğin zaman sorunun çözüleceğini sanıyorum . (Çözülmezse bile %90 Driver'lerinde sorun vardır . ) İşe yaramazsa bile bu yolu deniyebilirsin kardeşim ; Aygıt yöneticisinden > Görüntü bağdaştırıcılarını genişletin > Bağdaştırıcı'ya sağ tıklayıp devre dışı bırakın ve Tekrar etkinleştirin .
Muhtemel lenovo z500 kullanıyorsun ama sorunu çözme kombinasyonun şu olabilir mi ? Denetim masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > Ekran kartına sağ tık > Özellikler > Sürücü > Sürücüye geri dön Bu yolu izlediğin zaman sorunun çözüleceğini sanıyorum . (Çözülmezse bile %90 Driver'lerinde sorun vardır . ) İşe yaramazsa bile bu yolu deniyebilirsin kardeşim ; Aygıt yöneticisinden > Görüntü bağdaştırıcılarını genişletin > Bağdaştırıcı'ya sağ tıklayıp devre dışı bırakın ve Tekrar etkinleştirin .