AtakanÖzbek Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 166 16 Kasım 2021 #1 Merhabalar Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil hatası ile karşılaşıyorum videolara baktım çözemedik rotayı Technopat'a çevirdim yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2021
Merhabalar Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil hatası ile karşılaşıyorum videolara baktım çözemedik rotayı Technopat'a çevirdim yardım edebilir misiniz?
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.360 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 Yazılım yüklediniz mi?
AtakanÖzbek Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 166 16 Kasım 2021 #3 BurakPalabiyikkk dedi: Yazılım yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır,yüklemedim
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.360 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #4 AtakanÖzbek dedi: Hayır, yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Belki anakartınız yazılım eksikliğinden olabilir. Anakartınız modelini girip destek kısmına girerseniz oradan sürücüleri görebilirsiniz.
AtakanÖzbek dedi: Hayır, yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Belki anakartınız yazılım eksikliğinden olabilir. Anakartınız modelini girip destek kısmına girerseniz oradan sürücüleri görebilirsiniz.