Windows 8.1'de Ethernet ve ekran kartı gözükmüyor

Efkanayd

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8 yükledim ve Ethernet kablom takılı olduğu halde gözükmüyor. Ekran kartım da aynı şekilde. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.

Şuan internete bağlandığın cihazdan (muhtemelen telefonun) gerekli ethernet sürücülerini indir. Daha sonra USB kablosu ile bilgisayarına atıp kur. İnternet gelince devamını bilgisayardan getirirsin zaten.

Eğer içinde önemli bir şey yoksa başka bir ISO dosyası ile kurulum yap USB diskin BIOS'unda gözüküyor mu?
Telefonu baglayamadim ama flash bellek takınca okudu içine sürücüleri atıp manuel kurulum yapmayı deneyeceğim sonucu yazarım
Ethernet'in çalışıp çalışmadığına emin misin?
Çalışıyor ışığı yanıyor
Şuan internete bağlandığın cihazdan (muhtemelen telefonun) gerekli ethernet sürücülerini indir. Daha sonra USB kablosu ile bilgisayarına atıp kur. İnternet gelince devamını bilgisayardan getirirsin zaten.
Merhabalar şuan telefonumu bağladım pcye fakat sürücü indirirken hep sürücü programları ile iniyor yardımcı olurmusunuz
ADMtek AN983 10/100Mbps Fast Ethernet Adaptör
Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
Telefonumun internetini pcye bağladım bütün güncelleştirmeler yapıldi fakat Ethernet hala aynı şekilde bı sürü yerden indirdim kurdum fakat hala aygıt yöneticisinde ünlem işareti var

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı