Sürücüleri yükledin mi?Windows 8 yükledim ve Ethernet kablom takılı olduğu halde gözükmüyor. Ekran kartım da aynı şekilde. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba telefonumu bağlamayı denedim fakat usbyi de okumuyor PCŞuan internete bağlandığın cihazdan (muhtemelen telefonun) gerekli ethernet sürücülerini indir. Daha sonra USB kablosu ile bilgisayarına atıp kur. İnternet gelince devamını bilgisayardan getirirsin zaten.
Merhaba telefonumu bağlamayı denedim fakat USB'yi de okumuyor PC.
Telefonu baglayamadim ama flash bellek takınca okudu içine sürücüleri atıp manuel kurulum yapmayı deneyeceğim sonucu yazarımEğer içinde önemli bir şey yoksa başka bir ISO dosyası ile kurulum yap USB diskin BIOS'unda gözüküyor mu?
Çalışıyor ışığı yanıyorEthernet'in çalışıp çalışmadığına emin misin?
Merhabalar şuan telefonumu bağladım pcye fakat sürücü indirirken hep sürücü programları ile iniyor yardımcı olurmusunuzŞuan internete bağlandığın cihazdan (muhtemelen telefonun) gerekli ethernet sürücülerini indir. Daha sonra USB kablosu ile bilgisayarına atıp kur. İnternet gelince devamını bilgisayardan getirirsin zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.