Mxrys Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Yer İstanbul 3 Mayıs 2020 #1 Format atmak istiyorum, Windows dosyaları eksik gibi bir şey yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2020 #2 Format derken windows un kendi sıfırlamasından mı bahsediyorsunuz?
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #3 Mxrys dedi: Format atmak istiyorum, Windows dosyaları eksik gibi bir şey yazıyor. Genişletmek için tıkla... İstersen internetten ISO dosyası indirip Rufus programıyla flash a yazdırıp deniyebilirsin belki olur.
Mxrys dedi: Format atmak istiyorum, Windows dosyaları eksik gibi bir şey yazıyor. Genişletmek için tıkla... İstersen internetten ISO dosyası indirip Rufus programıyla flash a yazdırıp deniyebilirsin belki olur.
shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 689 Çözümler 8 3 Mayıs 2020 #4 Anladığım kadarıyla Windows 8.1 ayarlarından "Sıfırlama" seçeneğinden bilgisayarı sıfırlamak istiyorsunuz. Eğer bu hatayı aldıysanız büyük ihtimalle kurtarma dosyalarını silmişsiniz demektir. Onun yerine "USB ile Temiz Kurulum" yapabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla Windows 8.1 ayarlarından "Sıfırlama" seçeneğinden bilgisayarı sıfırlamak istiyorsunuz. Eğer bu hatayı aldıysanız büyük ihtimalle kurtarma dosyalarını silmişsiniz demektir. Onun yerine "USB ile Temiz Kurulum" yapabilirsiniz.
Mxrys Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Yer İstanbul 3 Mayıs 2020 #5 Evet Windows'un kendi sıfırlamasından bahsediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.