CristianoMessü Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #11 hakan-hasan dedi: İyi geceler, Windows 8.1 ile ilgili garip bir sorunum var, yani kelimelere dökemeyeceğim. Screen shot koyuyorum arkadaşlar Eki Görüntüle 49174 Genişletmek için tıkla... Bigisayarın ayarına git monitörü açkapa BIOS'tan kontrol et belki düzelir dostum.
hakan-hasan dedi: İyi geceler, Windows 8.1 ile ilgili garip bir sorunum var, yani kelimelere dökemeyeceğim. Screen shot koyuyorum arkadaşlar Eki Görüntüle 49174 Genişletmek için tıkla... Bigisayarın ayarına git monitörü açkapa BIOS'tan kontrol et belki düzelir dostum.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #12 CristianoMessü dedi: Bigisayarın ayahrına git monitörü açkapa BIOS'tan kontrol et belki düzelir dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi olamazsınız ya. Gerçekten çok bilgili bir insansınız. Konu sahibi mesajı 2015 de atmış farkındaysanız?
CristianoMessü dedi: Bigisayarın ayahrına git monitörü açkapa BIOS'tan kontrol et belki düzelir dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi olamazsınız ya. Gerçekten çok bilgili bir insansınız. Konu sahibi mesajı 2015 de atmış farkındaysanız?
Bendysama Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 Olm adam 2014'de atmış mesajı hala cevap veriyosunuz uqWE98QWFDgfhj şimdi gidip format atmıştır belki PC'si değişmiştir
Olm adam 2014'de atmış mesajı hala cevap veriyosunuz uqWE98QWFDgfhj şimdi gidip format atmıştır belki PC'si değişmiştir