Çözüldü Windows 8.1'de güvenlik açıkları var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bartu pusat

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
465 GB HDD
Ekran kartı
İntel HD Graphics
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHz 2.10 GH
Merhaba 17 Ocak'ta Windows 7'den Windows 10'a temiz kurulum ile geçtim. Daha sonra oyunlarımın açılmadığını ve eskisinden kötü performans aldığımı fark ettim ama Windows '7ye geri dönemiyorum. Ben de 8.1 geçeyim dedim ama bazı arkadaşlarım Windows 8.1'de bir sürü güvenlik açığı falan var sakın geçme dediler. Windows 8.1'de güvenlik açıkları veya başka açıklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2023'e kadar güvenlik güncelleştirmelerini alacak. Windows Update'den önemli güncelleştirmeleri yüklerseniz sorun olmayacaktır.
Hocam merhaba ben dün geçtim Windows 7'den Windows 8'e. Şuan ben sorun görmedim tek sorunum sürücüler ile oldu ondada bilgisiyarı hesabımı koruyarak sıfırladım. Şuanlık sıkıntısı yok SSD ile akıyo maşallah. Sizde HDD varsa Win10 kurmanız yanlış olmuş zaten.

Windows 8.1 orijinalde güvenlik sorunu yok. Crack bir şeyler indirmesseniz bir şey olmaz Windows 10'a göre çok daha hafiftir.
Eğer ki çok güvenceli olmak istiyorsan antivirüs bakabilirsin.

Merhaba 17 Ocak'ta Windows 7'den Windows 10'a temiz kurulum ile geçtim. Daha sonra oyunlarımın açılmadığını ve eskisinden kötü performans aldığımı fark ettim ama Windows '7ye geri dönemiyorum. Ben de 8.1 geçeyim dedim ama bazı arkadaşlarım Windows 8.1'de bir sürü güvenlik açığı falan var sakın geçme dediler. Windows 8.1'de güvenlik açıkları veya başka açıklar var mı?

Windows 8'de güvenlik açıkları var, 8.1'de yok.

Güvenlik açığı yok şu anda güncel bir işletim sistemi 1 sene sonra oluşmaya başlar güvenlik açıkları. Windows Update'den önemli güncelleştirmeleri yukleyin.

Windows 8.1 orijinalde güvenlik sorunu yok. Crack bir şeyler indirmesseniz bir şey olmaz Windows 10'a göre çok daha hafiftir.
Eğer ki çok güvenceli olmak istiyorsan antivirüs bakabilirsin.
crackten çok çektim zaten hayatta crack yüklemem. Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı