ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 17 Aralık 2021 #11 esadtetik dedi: Orada 8.1, XP falan gözükmüyor sadece Linux Windows falan var. Genişletmek için tıkla... Windows klasörüne girince gözüküyor mu ?
esadtetik dedi: Orada 8.1, XP falan gözükmüyor sadece Linux Windows falan var. Genişletmek için tıkla... Windows klasörüne girince gözüküyor mu ?
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #12 Lütfen anlatır mısın güvenmiyorum linkine. ReloadingData dedi: Windows klasörüne girince gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok direkt setup Next, Next ekranı geliyor.
Lütfen anlatır mısın güvenmiyorum linkine. ReloadingData dedi: Windows klasörüne girince gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok direkt setup Next, Next ekranı geliyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 17 Aralık 2021 #13 esadtetik dedi: Lütfen anlatır mısın güvenmiyorum linkine. Yok direkt setup Next, Next ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Kurmayı dene kurmazsa zaten desteklemiyordur.
esadtetik dedi: Lütfen anlatır mısın güvenmiyorum linkine. Yok direkt setup Next, Next ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Kurmayı dene kurmazsa zaten desteklemiyordur.