Çözüldü Windows 8.1'de kaldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siyamaske

Decapat
Daha fazla  
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
TOSHIBA
Ekran kartı
Intel Hd Graphics 520
İşlemci
Intel Core i36006u 2.00gHz 1.99gHz
Arkadaşlar. Flash bellege Windows 10 yazdirdim Windows 10'na yükselteceğim Win 8.1'i simdide takiyorum boot kismindan flash bellegi ilk basa getiriyorum ama olmuyor. Setup falan acilmiyor direkt Windows 8.1 aciliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar herkes cevap yazmis teşekkür ederim. Bu sorunu cozdum sonra aygit yok sorunu geldi kurulumda USB PC'ye takip icindeki her şeyi silip yazdirdgim Windows'u bile silip tekrardan Windows yazdirinca sorun duzeldi su anda Windows kurulum ekranindayim. Herkese teşekkürler.
Sıfırdan format atacaksanız indirdiğiniz Windows 10 ISO dosyasını Rufus programı ile usbye yazdırmanız lazım.

Hocam USB'ye yazdırdınızmı yoksa direkt olarak ISO dosyasını içine mi attınız

Arkadaşlar herkes cevap yazmis teşekkür ederim. Bu sorunu cozdum sonra aygit yok sorunu geldi kurulumda USB PC'ye takip icindeki her şeyi silip yazdirdgim Windows'u bile silip tekrardan Windows yazdirinca sorun duzeldi su anda Windows kurulum ekranindayim. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 10 daha ağırdır söyleyeyim.
2-3 hızlandırma rehberi yapsanız iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…