T techno-psikopat Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #1 Windows 8.1 kullanıyorum hesabıma girerken şifre istiyor ben de ikide bir şifre yazmak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirm? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2014
Windows 8.1 kullanıyorum hesabıma girerken şifre istiyor ben de ikide bir şifre yazmak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirm? Yardımcı olur musunuz?
Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #2 Aramadan netplwiz arat enterla. Orda kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir etkin durumda onu etkisiz yapk kutucuğu boş yap uygula de tamam de şifre istemicek. Anlamadıysan bunu izleye bilrisin dostum : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aramadan netplwiz arat enterla. Orda kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir etkin durumda onu etkisiz yapk kutucuğu boş yap uygula de tamam de şifre istemicek. Anlamadıysan bunu izleye bilrisin dostum : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T techno-psikopat Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #3 Peki saol.