Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.690 Çözümler 22 28 Nisan 2021 #1 Format attıktan sonra olmaya başladı 15-20 dakika da bir geliyor. Minidump dosyam Kimse bilmiyor mu? Ben de windows 10 olmadığı için kendim inceleyemiyorum. Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Format attıktan sonra olmaya başladı 15-20 dakika da bir geliyor. Minidump dosyam Kimse bilmiyor mu? Ben de windows 10 olmadığı için kendim inceleyemiyorum.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 28 Nisan 2021 #2 Kimse bakmamış yine edebildiğim kadar analiz edeyim. BIOS yüksek ihtimalle güncel değil ancak link vermek istemiyorum, yanlış BIOS yüklemenizi istemem. Malwarebytes kaldırın. Ağ sürücünüzü güncelleyin. Ssansarsalvo dedi: ...15-20 dakika da bir geliyor. Genişletmek için tıkla... Başka dump dosyaları varsa paylaşın lütfen. Artı 0 Eksi
Kimse bakmamış yine edebildiğim kadar analiz edeyim. BIOS yüksek ihtimalle güncel değil ancak link vermek istemiyorum, yanlış BIOS yüklemenizi istemem. Malwarebytes kaldırın. Ağ sürücünüzü güncelleyin. Ssansarsalvo dedi: ...15-20 dakika da bir geliyor. Genişletmek için tıkla... Başka dump dosyaları varsa paylaşın lütfen.
KS KS Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.690 Çözümler 22 28 Nisan 2021 #3 ismimberkay dedi: Kimse bakmamış yine edebildiğim kadar analiz edeyim. BIOS yüksek ihtimalle güncel değil ancak link vermek istemiyorum, yanlış BIOS yüklemenizi istemem. Malwarebytes kaldırın. Ağ sürücünüzü güncelleyin. Başka dump dosyaları varsa paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı kaldırıp, ağ sürücümü güncelleyeceğim. Başka dump dosyası yok yine mavi ekran yersem yeniden atarım. Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Kimse bakmamış yine edebildiğim kadar analiz edeyim. BIOS yüksek ihtimalle güncel değil ancak link vermek istemiyorum, yanlış BIOS yüklemenizi istemem. Malwarebytes kaldırın. Ağ sürücünüzü güncelleyin. Başka dump dosyaları varsa paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı kaldırıp, ağ sürücümü güncelleyeceğim. Başka dump dosyası yok yine mavi ekran yersem yeniden atarım.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 29 Nisan 2021 #4 Çözüldü mü hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.690 Çözümler 22 29 Nisan 2021 #5 ismimberkay dedi: Çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Şu anlık sorun yok. Ancak bilgisayar da hala anormal şeyler var çalışan oyunlar da saçma sapan hatalar alıyorum. Yeni konu açacağın onun için. Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Şu anlık sorun yok. Ancak bilgisayar da hala anormal şeyler var çalışan oyunlar da saçma sapan hatalar alıyorum. Yeni konu açacağın onun için.