BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 16 Ekim 2022 #11 442923 dedi: Sevgili arkadaşlar sorununuza bir çözüm buldum: bu sayfadan OBS'nin 2022'den önceki sürümlerini indirip kullanabilirsiniz iyi günler. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İnsanlarda faydalansın. Genişletmek için tıkla... İşaretlicektim ama o siteden emin olamadım VirusTotal'de 2020 sürümünde virüs çıktı.
442923 dedi: Sevgili arkadaşlar sorununuza bir çözüm buldum: bu sayfadan OBS'nin 2022'den önceki sürümlerini indirip kullanabilirsiniz iyi günler. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İnsanlarda faydalansın. Genişletmek için tıkla... İşaretlicektim ama o siteden emin olamadım VirusTotal'de 2020 sürümünde virüs çıktı.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 16 Ekim 2022 #12 BerkayAkcay dedi: İşaretlicektim ama o siteden emin olamadım VirusTotal'de 2020 sürümünde virüs çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs bulunmuyor benim tarattığım sonuçlara göre bir sıkıntı yok. BerkayAkcay dedi: İşaretlicektim ama o siteden emin olamadım VirusTotal'de 2020 sürümünde virüs çıktı. Genişletmek için tıkla... Orijinal kurulum dosyalarıdır.
BerkayAkcay dedi: İşaretlicektim ama o siteden emin olamadım VirusTotal'de 2020 sürümünde virüs çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs bulunmuyor benim tarattığım sonuçlara göre bir sıkıntı yok. BerkayAkcay dedi: İşaretlicektim ama o siteden emin olamadım VirusTotal'de 2020 sürümünde virüs çıktı. Genişletmek için tıkla... Orijinal kurulum dosyalarıdır.