Windows 8.1'de program kaldırırken "2503/2502" hatası

Bir deneyin eğer atabilirseniz, çalıştırı açın ve bu komutları yazın.
Daha sonra sisteminizi yeniden başlatın.

msiexec /unreg

msiexec /regserver
Yeniden başlatıyorum.

5-10 dakikaya buradayım.
Yeniden başlatıyorum.

5-10 dakikaya buradayım.
Geldim, şimdi deneyeceğim.
Yeniden başlatıyorum.

5-10 dakikaya buradayım.

Hata devam ediyor.

Son düzenleme:
Yeniden başlatıyorum.

5-10 dakikaya buradayım.

Hata devam ediyor.
Windows Installer dosyaların da bir sorun var gibi görünüyor. Herhangi bir temizlik yazılımı kullandınız mı? Hangi markayı kullandınız?

C:\Windows\Installer
bu konuma giterek yazılımın uninstaller dosyasını bulun.

Daha sonra komut istemcisini yönetici olarak çalıştırarak konumu komut istemcisine şu şekilde C:\Windows\Installer\msiadı.msi yapıştırın.

Windows Installer dosyaların da bir sorun var gibi görünüyor. Herhangi bir temizlik yazılımı kullandınız mı? Hangi markayı kullandınız?

C:\Windows\Installer
bu konuma giterek yazılımın uninstaller dosyasını bulun.

Daha sonra komut istemcisini yönetici olarak çalıştırarak konumu komut istemcisine şu şekilde C:\Windows\Installer\msiadı.msi yapıştırın.
Installer diye bir şey yok.

Installer diye bir şey yok.
Böyle bir konum yoksa sorunun buradan kaynaklı olduğu bariz orda da, bence temiz bir kurulum sorununuzu çözecektir.

Eğer bu konum yoksa Windows Installer çalışmaz çalışması için bu kısımın olması gerekiyor sisteminiz bir şekilde hasar almış veya zararlı bir yazılım bulaşmış gibi duruyor.

Defender kullanıyorum, yanında 8.1 sistemim düşük olduğu için.

Annemden izin aldım, yarın temiz kafamla temiz kurulum yapacağım.

Bir daha ki sefere iyi bir AV kullanın çünkü sisteminize zararlı bir yazılım bulaşmış gibi duruyor. :)
Kaspersky indirmiştim 1 hafta önce Trojan bulup silmişti.

Sonradan yine bulaşmış demek ki.
Kaspersky Security Cloud indireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı