Windows 8.1'de Registryleri Değiştiremiyorum

Ekin-93

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum. Problemim;

İnternet Explorer de Google Search eklentisi Türkçe sonuç göstermemesinden dolayı regisrtylerde düzenleme yapmak ve düzeltmek istedim fakat gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra değişikliklerim kayboluyor orijinal değerlere geri dönüyor. Önce İnternet Explorer otomatik düzeltiyor zannettim lakin kayıt defterinde hiçbir yere müdahale edemediğimi fark ettim.

Ne yazarsam yazayım önce olmuş gibi görünüyor daha sonra baktığımda değişikliklerim kayboluyor. Hatta gizli administrator hesabını aktif hale getirdim oradan değiştirdim gene aynı şekilde değişiklikler kayboluyor. Kayıt defterinde ilgili bölümü export yapıp ekledim gene aynı problem.
Bu bilgisayarımda üretici tarafından yüklenen Windows mevcut. Acaba üretici tarafından kurcalanmasın diye gizli bir takım ayarlar yapılmış olabilir mi?

Diğer bilgisayarımda Windows 8.1 Pro yüklü ve onda böyle bir problem yaşamıyorum. Aynı ayarları orada yaptım düzgün çalışıyor.

İnternette arama yaptım fakat böyle bir problem ile karşılaşan kimse yok.
Not: Windows 8.1 Standart işletim sistemi yüklü "RT falan DEĞİL."

İlgilenirseniz çok memnun olacağım.
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı