B Bekir Öztürk Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #1 Sosyal'de yetkili bir kişinin Windows 8.1'de sistem derecelendirmesi için bir program yazdığını hatırlıyorum. Şimdi aradığımda bulamadım. Bilen birisi varsa lütfen yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
Sosyal'de yetkili bir kişinin Windows 8.1'de sistem derecelendirmesi için bir program yazdığını hatırlıyorum. Şimdi aradığımda bulamadım. Bilen birisi varsa lütfen yazsın.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 31 Ağustos 2014 #2 Windows 8.1 Deneyim Puanı Aracı | Technopat Sosyal Konu burada.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2014 #3 Winaero.com'da WUI aracı ile test edebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.399 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 31 Ağustos 2014 #4 Windows Experience Index on Windows 8.1 with ChrisPC Win Experience Index - Get WEI Base Score, CPU Score, Memory Score, Gaming Score, Graphics Score, Storage Score - FREE Download - Chris P.C. srl Buradan programı indirerek sistem derecelendirmesi yapabilirsiniz. (Ben cevap verene kadar cevap vermişler çoktan.)
Windows Experience Index on Windows 8.1 with ChrisPC Win Experience Index - Get WEI Base Score, CPU Score, Memory Score, Gaming Score, Graphics Score, Storage Score - FREE Download - Chris P.C. srl Buradan programı indirerek sistem derecelendirmesi yapabilirsiniz. (Ben cevap verene kadar cevap vermişler çoktan.)