B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 14 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 8.1'de son BIOS zamanı nedir?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Kasım 2014 #2 Son tarihi diyorsan 2099 yılı, son ay ve günüdür.
B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 14 Kasım 2014 #3 Yanlış anladınız görev yöneticisinde ki başlangıç sekmesinde son BIOS zamanı yazıyor, o neyi belirtiyor onu sormuştum.
Yanlış anladınız görev yöneticisinde ki başlangıç sekmesinde son BIOS zamanı yazıyor, o neyi belirtiyor onu sormuştum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Kasım 2014 #4 Onu Microsoft bile açıklamadı. Ancak önceden soranlar olduğu için kısaca şöyle diyebilirim. Bıos ile işletim sistemi kernel'inin başlandığı arada geçen zamanı belirtiyor diye biliyorum.
Onu Microsoft bile açıklamadı. Ancak önceden soranlar olduğu için kısaca şöyle diyebilirim. Bıos ile işletim sistemi kernel'inin başlandığı arada geçen zamanı belirtiyor diye biliyorum.