Windows 8.1'de Wi-Fi yok

Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
AMD Radeon 530
Anakart
Lenovo
İşlemci
İ5 8250u
Az önce Windows 8.1'i kurdum ama Wi-Fi'ya bağlanmıyor Ethernet kablosu gerekiyor. Onu yapıyorum fakat çok büyük olduğu için evde IP yumağı gibi duruyor evdekiler de kızıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Windows 8.1'den ayrılmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi'nden kullandığınız Wi-Fi adaptörünü bulup ismini yazabilir misiniz?

Wi-Fi adaptörü ile kullanmıyormuş, modemi Wi-Fi olarak kullanıyormuş. Bana öyle dedi az önce başka konu içerisinden. Benim bildiğim Wi-Fi adaptörü lazım her türlü, yanlış biliyor olabiliriim. Aygıt Yöneticisi'nde Wireless gibi isimli sürücü varsa donanım kimliğini atsın.

Son düzenleme:
Chipset ile alakası yok diye biliyorum ama deneyin, chipset sürücüsünün olması iyidir.

Windows 10 da iken chipset sürücüsünü kurarken hem Wi-Fi hem grafik sürücüsünü kuruyordu belki çözüm olabilir ama yarın deneyeceğim.

Yukarıda attığım sürücü Windows 10 ile alakalı. Çalışma ihtimali var. Laptopun Windows 7 ve 8.1 için sürücü desteği yok. Denemeniz gerek düzgün çalışmazsa ya kablo ile kullanacaksınız ya da Windows 10'a dönmeniz gerekecek.

Yukarıda attığım sürücü Windows 10 ile alakalı. Çalışma ihtimali var. Laptopun Windows 7 ve 8.1 için sürücü desteği yok. Denemeniz gerek düzgün çalışmazsa ya kablo ile kullanacaksınız ya da Windows 10'a dönmeniz gerekecek.
Ya abi bilgisayar 10 saniyede açılıyor 8.1 de 10 da ise 1 dakika nasıl geri döneyim şimdi ben ya?

Ya abi bilgisayar 10 saniyede açılıyor 8.1 de 10 da ise 1 dakika nasıl geri döneyim şimdi ben ya?

HDD için çok normal bir durum kışın HDD varken bende Windows 8.1 kullanıyordum. Üzerine performans sürümü hazırlamıştım araştırmalar yaparak. Sistem mermi gibiydi. SSD'ye geçince rahatladım. Yakın zamanda laptopa en az 240 GB SSD takviyesi yapın kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı