Az önce Windows 8.1'i kurdum ama Wi-Fi'ya bağlanmıyor Ethernet kablosu gerekiyor. Onu yapıyorum fakat çok büyük olduğu için evde IP yumağı gibi duruyor evdekiler de kızıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Windows 8.1'den ayrılmak istemiyorum.
Wi-Fi adaptörü ile kullanmıyormuş, modemi Wi-Fi olarak kullanıyormuş. Bana öyle dedi az önce başka konu içerisinden. Benim bildiğim Wi-Fi adaptörü lazım her türlü, yanlış biliyor olabiliriim. Aygıt Yöneticisi'nde Wireless gibi isimli sürücü varsa donanım kimliğini atsın.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Yukarıda attığım sürücü Windows 10 ile alakalı. Çalışma ihtimali var. Laptopun Windows 7 ve 8.1 için sürücü desteği yok. Denemeniz gerek düzgün çalışmazsa ya kablo ile kullanacaksınız ya da Windows 10'a dönmeniz gerekecek.
Yukarıda attığım sürücü Windows 10 ile alakalı. Çalışma ihtimali var. Laptopun Windows 7 ve 8.1 için sürücü desteği yok. Denemeniz gerek düzgün çalışmazsa ya kablo ile kullanacaksınız ya da Windows 10'a dönmeniz gerekecek.
HDD için çok normal bir durum kışın HDD varken bende Windows 8.1 kullanıyordum. Üzerine performans sürümü hazırlamıştım araştırmalar yaparak. Sistem mermi gibiydi. SSD'ye geçince rahatladım. Yakın zamanda laptopa en az 240 GB SSD takviyesi yapın kesinlikle.