Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Bugün Windows 8.1 geçtim ama pek beğenmedim Windows 10a tekrar geçmek istiyorum. Flashsız setup ile geçtim şu video ile geçtim Windows 8.1'e Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et windows.old klasörünü silmedim. Hala var nasıl geçebilirim Windows 10'a? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
Bugün Windows 8.1 geçtim ama pek beğenmedim Windows 10a tekrar geçmek istiyorum. Flashsız setup ile geçtim şu video ile geçtim Windows 8.1'e Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et windows.old klasörünü silmedim. Hala var nasıl geçebilirim Windows 10'a?
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #2 Dursun Efe dedi: Bugün Windows 8.1 geçtim ama pek beğenmedim Windows 10a tekrar geçmek istiyorum. Flashsız setup ile geçtim şu video ile geçtim Windows 8.1'e Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et windows.old klasörünü silmedim. Hala var nasıl geçebilirim Windows 10'a? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dursun Efe dedi: Bugün Windows 8.1 geçtim ama pek beğenmedim Windows 10a tekrar geçmek istiyorum. Flashsız setup ile geçtim şu video ile geçtim Windows 8.1'e Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et windows.old klasörünü silmedim. Hala var nasıl geçebilirim Windows 10'a? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 22 Ocak 2022 #3 Sistem geri yükleme yapabilirsin. Ben bu yöntemle 10'dan 7'ye düşürmüştüm.
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #4 470878 dedi: Sistem geri yükleme yapabilirsin. Ben bu yöntemle 10'dan 7'ye düşürmüştüm. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım 8.1 çok değişik geliyor.
470878 dedi: Sistem geri yükleme yapabilirsin. Ben bu yöntemle 10'dan 7'ye düşürmüştüm. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım 8.1 çok değişik geliyor.
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 22 Ocak 2022 #5 Dursun Efe dedi: nasıl yapacağım 8.1 çok değişik geliyor. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yap.
Dursun Efe dedi: nasıl yapacağım 8.1 çok değişik geliyor. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yap.
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #6 470878 dedi: Sistem geri yükleme yap. Genişletmek için tıkla... Çok açıklayıcı oldu hocam sağ olun. retr078 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam videoyu izleyerek aracı ile yapmaya çalışacağım. Son düzenleme: 22 Ocak 2022
470878 dedi: Sistem geri yükleme yap. Genişletmek için tıkla... Çok açıklayıcı oldu hocam sağ olun. retr078 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam videoyu izleyerek aracı ile yapmaya çalışacağım.