Windows 8.1'den 10'a upgrade etmeden temiz kurulum yapılabilir mi?

Consul

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Herkese merhaba;

Benim Windows 8.1'im orjinal ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Ücretsiz olduğunu da öğrendim. Benim sorum şu; ben upgrade değil de temiz bir kurulum yapabilir miyim ücretsiz ve orjinal bir şekilde?

Şimdiden teşekkürler.

Upgrade etmeden temiz kurulum olmaz mı? Varsayıyorum ki olmuyor, yükseltme yaptıktan sonra orjinal olucak ama Windows 10'u temiz yükleme yaparak kullanmak istersem orjinal olması için Windows 8.1 de kullandığım keyi mi yazmam gerekicek?

Yükseltmeden sonra nasıl temiz kurulum yapacağım?

Son düzenleme:
Windows 8.1 sürümlerinde ISO verileceği açıklandı. Update seçeneği Windows 7'de olacak. Temiz kurulum yapabileceksiniz.

Aktivasyon işlemi Micosoft hesabınız üstünden gerçekleşecek, bu da demek oluyor ki bir kere Windows 8.1 lisansı aktif ettiyseniz Windows 10 kurduğunda o Microsoft hesabı ile giriş yaptığınızda sistem aktif edilecek. Bu açıklama Insider programından nasıl Windows 10'a geçeceğiz sorusuna Insider programının yöneticisi Gabriel Aul'un verdiği cevap.

Windows 7'de Microsoft hesabı ile giriş yapmıyorsunuz. Bu durumda bu seçenek mantıksız, yeni bir key verilecek veya aynı key girilecek.

Bende kurulu olan Windows 8.1'e Microsoft hesabıyla giriş yapmadım. Windows 10'a geçmeden önce yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yükseltme işleminin nasıl olacağı, temiz kurulum, iso, key vs. konularında Microsoft'un da kafası oldukça karışık. Kanımca onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar. Format atmak isteyenler ne yapacak? Win10'u beğenmezsem geri dönebilecek miyim? Eski keyim ne olacak? Win10 için yeni key ve Iso verilecek mi? Bu soruların hiçbiri düzgün bir şekilde cevaplanmadı Microsoft tarafından.

Bende kurulu olan Windows 8.1e Microsoft hesabıyla giriş yapmadım. Windows 10'a geçmeden önce yapmam gerekiyor mu?
Bekleyin daha, çıktığı zamanda detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
@Asım Demir Rezervesyon uygulamasında Windows 10 çıktığında üye girişi gibi bir bölüm aktif olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…