S Saytoo Kilopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #11 SwindelieR dedi: Key falan istemiyor. Arkadaşım Key'siz indirme aracı ile Windows 10 indirdi hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... bende indirdim şuan sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim. bu driverlardan hangisi daha iyidir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 45,7 KB · Görüntüleme: 37
SwindelieR dedi: Key falan istemiyor. Arkadaşım Key'siz indirme aracı ile Windows 10 indirdi hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... bende indirdim şuan sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim. bu driverlardan hangisi daha iyidir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #12 Saytoo dedi: Bende indirdim şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim. Bu driverlardan hangisi daha iyidir bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fotorafta çizdiğimi yüklemelisin. Dosya Ekleri TECHNOPAT.jpg 46,1 KB · Görüntüleme: 33
Saytoo dedi: Bende indirdim şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim. Bu driverlardan hangisi daha iyidir bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fotorafta çizdiğimi yüklemelisin.
S Saytoo Kilopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 SwindelieR dedi: Fotorafta çizdiğimi yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... üsttekini indirdim teşekkürler
SwindelieR dedi: Fotorafta çizdiğimi yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... üsttekini indirdim teşekkürler