Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 RAM 3GB Ekran kartı ATI Radeon HD 4650 Series İşlemci İntel-i3 Selam. Ben bilgisayar kasama HDMI kablo bağlayıp laptopuma ekran yansıtmak istiyorum. Nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Çözüm HavucluDavsan 4 Mayıs 2022 Aaron098 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aaron098 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 4 Mayıs 2022 #2 Aaron098 dedi: Selam. Ben bilgisayar kasama HDMI kablo bağlayıp laptopuma ekran yansıtmak istiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... spacedesk kullan olur fakat internetinin güçlü olması lazım. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Selam. Ben bilgisayar kasama HDMI kablo bağlayıp laptopuma ekran yansıtmak istiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... spacedesk kullan olur fakat internetinin güçlü olması lazım.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 4 Mayıs 2022 #3 Aaron098 dedi: Selam. Ben bilgisayar kasama HDMI kablo bağlayıp laptopuma ekran yansıtmak istiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Notebook HDMI çıkışı görüntüyü dışa aktarmaya yarıyor, yani tek yönlü bir veri aktarımı mevcut. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Selam. Ben bilgisayar kasama HDMI kablo bağlayıp laptopuma ekran yansıtmak istiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Notebook HDMI çıkışı görüntüyü dışa aktarmaya yarıyor, yani tek yönlü bir veri aktarımı mevcut.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 4 Mayıs 2022 #4 Alfa Prime dedi: Notebook HDMI çıkışı görüntüyü dışa aktarmaya yarıyor, yani tek yönlü bir veri aktarımı mevcut. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil laptoplarda oluyor diye biliyorum. Doğru mu? Arkadaşa doğru bilgi vermek için mesajımı sileceğim. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Notebook HDMI çıkışı görüntüyü dışa aktarmaya yarıyor, yani tek yönlü bir veri aktarımı mevcut. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil laptoplarda oluyor diye biliyorum. Doğru mu? Arkadaşa doğru bilgi vermek için mesajımı sileceğim.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 4 Mayıs 2022 #5 Desktop görüntüsünü Notebook'a aktaramazsınız. Son düzenleme: 4 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 4 Mayıs 2022 #6 Alfa Prime dedi: Desktop görüntüsü notebook aktaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Düzelttim tek çözüm spacedesk kullanmak. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Desktop görüntüsü notebook aktaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Düzelttim tek çözüm spacedesk kullanmak.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #7 Alfa Prime dedi: Desktop görüntüsünü Notebook'a aktaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olabilir mi? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Desktop görüntüsünü Notebook'a aktaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olabilir mi?
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #8 Aaron098 dedi: Tam tersi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Laptopun ekranını çıkarıp dönüştürücü alarak yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Tam tersi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Laptopun ekranını çıkarıp dönüştürücü alarak yapabilirsiniz.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 4 Mayıs 2022 #9 Aaron098 dedi: Tam tersi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kasası bir monitör mü ki, aldığı görüntüyü oynatsın? Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Tam tersi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kasası bir monitör mü ki, aldığı görüntüyü oynatsın?
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #10 HavucluDavsan dedi: Olabilir. Laptopun ekranını çıkarıp dönüştürücü alarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
HavucluDavsan dedi: Olabilir. Laptopun ekranını çıkarıp dönüştürücü alarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?