Windows 8.1'den Recovery ile Windows 10'a dönme

Son düzenleme:
Teşekkür ederim @DJ Rush fakat resmini koyduğum hatayı verdi ne yapabilirim? verdiğin açıklamalara baktım komple ingilizce maalesef ingilizcem iyi değil anlamadım ve video başka bir sorundan behsediyor.

Hocam çok iyi bir İngilizce'm yok ama ;

"Bilgisayar diskini bölümleriniz fabrika ayarları değil. Uygulama işleme devam edemiyor (sürdürülemiyor)."
Bu ne demek : format atarken bölümlemeleri fabrika ayarlarına göre yapmamışsınız. Ama tekrardan format atarak bölümleri doğru oluşturduğunuzda sıkıntı olmayacaktır. Umarım yardımcı olmuşumdur...

Peki bölümleri nasıl oluşturmalıyım? @Recep Baltaş abi bi el atsan çok güzel olur günlerdir çıldırmak üzereyim fabrika ayarlarına bir türlü dönemiyorum ya.

Tamamda hatırlamıyorum ki ilk aldığım haldeki bölümlerini çıldırıcam vallaha ya oooof of

Önemli dosyalarını yedekle ve Windows 10 yükleme medyasını tak ve kurulum yap. Recovery hariç bölümleri sil kurmadan evvel. UEFI kurulumu yapacaksın. Daha sonra tekrardan Recovery aracı ile deneme yapabilirsin.

Şimdi Windows 10 yükleyip Recovery haricindeki diski 2 ye mi bölüpte deneyim?

İki türlü de denedim sonuç aynı yokmu çözüm bilen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…