Windows 8.1'den Recovery ile Windows 10'a dönme

Şimdi bir arkadaş bağlandı o GE72 kullanıyormuş dediki kompe bilgisayarı sıfırla düzelir dedi.

Yani şuanki kullandığım recovery dışındaki windows 10'dan

Şimdi bir arkadaş bağlandı o GE72 kullanıyormuş dediki kompe bilgisayarı sıfırla düzelir dedi.

Yani şuanki kullandığım recovery dışındaki windows 10'dan
Benim şu an bir format işim çıktı mahallede 3 kişiye format atmam gerekti şu an çevrim dışıyım

Deneme yanılma yoluna kaldık artık, deneyebilirsin.

Şu bağlantıda anlatılanları dene:
Windows 8 ve 8.1: Kurtarma Bölümünüz Çalışmıyor, Medya Ekle Hatası Veriyor! enpedi-Windows 8

Bir de aklıma şöyle bir fikir geldi. Bulabilirsen aynı sistemi kullanan birinden disk bölümlerinin kopyasını isteyip kendi sistemine geri yükleyebilirsin. C:\ ve Recovery hariç tüm bölümleri geri yüklemelisin.
2 yada 3 bölüm olacaktır. Bunların imajını Acronis ile alıp geri yüklenebilir. Windows 10 format atar gibi sistemi aç ve Recovery hariç tüm bölümleri sil. Acronis CD'sini tak ve sistemi cd'den başlat.
Boş alana bu 2 yada 3 bölümü geri yükle geri kalan boş alana Windows 10 medyası ile kurulum yap. Recovery zarar görmediyse bu yol çalışabilir.

Servis ile konuştum,bir kereye mahsus yapabileceklerini söylediler.
Ve dediki biz yaptıktan sonra Burn Recovery ile siz kendi format atma usbnizi oluşturun bizim yaptığımız işlemi kendinizde o usb den yapabilirsiniz dedi servise bir kaç güne götüreceğim herkese teşekkürler.

Servis bana çok uzak ve 10 gün kalması gerekiyormuş.
@Recep Baltaş abi bir el atsan sen çözersin bunu ya.

Abi lütfen bi el atsan kafayı yiyeceğim 1 aydır.

Koskoca Technopat Sosyal'de şu sorun çözülemiyorsa ben kimden umut bekleyeyim ki.

Servise gönder ve biraz sabret, bu da sana bir daha Recovery bölümüne dokunmamayı öğretir.
Ne uygulamaymış bu yahu Recovery bölümünde bulunan merak ettim doğrusu, yok mu bunun alternatifi?

Servise gönderemiyorum ki aradım adres veriyim gelin alın dedim yok dediler illa buraya getireceksiniz 1 hafta kalacak ee napalım yarın ssdyi alayim de götüreceğim mecbur Allah Kahretsin böyle Recovery'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…